Cookiebeleid

24 uur per dag bereikbaar voor vervoer van en naar alle bestemmingen in binnen en buitenland

06-15110295 WhatsApp Of vraag een offerte aan

24 uur per dag bereikbaar voor vervoer van en naar alle bestemmingen in binnen en buitenland

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie (ook wel een HTTP cookie genoemd) is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Je komt cookies dan ook veel tegen bij websites waarbij je moet inloggen. Een cookie zorgt ervoor dat je ingelogd blijft terwijl je de site gebruikt.

In onze website maken wij gebruik van een aantal cookies waarmee wij jouw gebruik te kunnen meten. Hiermee kunnen wij vervolgens onze website en jouw gebruikersgemak verbeteren. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Taxi-Events of die van een derde partij waarmee Taxi-Events een verwerkersovereenkomst heeft opgesteld. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe jij de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Op deze manier kunnen wij onze website en jouw gebruikerservaring verbeteren.

Je kunt deze cookies uitzetten via je browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van je gegevens. Cookies kun je alleen zelf verwijderen, aangezien deze op jouw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.

Hoelang blijven cookies actief? Via onze website maken wij gebruik van gebruikerssessie- en permanente cookies. Een sessiecookie wordt automatisch van jouw computer verwijderd wanneer jij uitlogt. De permanente cookies hebben een uiteenlopende levensduur van 30 dagen tot enkele jaren.

Onze website www.taxi-events.com plaatst de volgende cookies:

Taxi-events (Functionele cookie)
Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen (bijvoorbeeld taalkeuze) onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Deze cookie blijft één jaar bewaard.

Google Analytics (Analytische cookie)
Dit is een cookie van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken om deze website nog beter te maken. Google kan de statistiekeninformatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google AdWords (Trackingcookie)
Cookies worden door Google Adwords geplaatst om kliks en conversies, zoals een succesvolle offerteaanvraag, op onze website te meten. Met deze gegevens kunnen wij onze online advertentiecampagnes verbeteren. Google Adwords deelt mogelijk anonieme data met derden. Meer informatie: https://www.google.com/policies/privacy/

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?
De beveiliging van jouw persoonsgegevens is voor ons belangrijk. We doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische veiligheidsmaatregelen volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, om jouw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruik of onthulling. Op het moment dat we jouw persoonlijke gegevens delen met gegevensbewerkers of leveranciers, dan zijn wij ook met hen overeengekomen dat jouw gegevens optimaal beveiligd blijven.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen?
Indien je graag wilt zien welke persoonsgegevens we van jou verwerkt hebben of je hebt een verzoek tot wijziging, overdracht of verwijdering van jouw persoonsgegevens, dan heb je het recht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming om deze op te vragen bij de aangewezen contactpersoon via onderstaande contactgegevens. Binnen 14 werkdagen zullen we je verzoek inwilligen. Het opvragen van gegevens dient wel in alle redelijkheid te gebeuren. In extreme gevallen kunnen er administratieve kosten in rekening gebracht worden voor bijvoorbeeld de overdracht van jouw persoonsgegevens.

Contactpersoon: Pim van Bennekom
E-mailadres: Info@taxi-events.com
Telefoonnummer: 06-15110295
Postadres: Zaaren 5122 GC Rijen

Klachten?
Heb je klachten ten aanzien van de verwerking van jouw persoonlijke gegevens? Dan gaan we uiteraard graag met je in gesprek om samen tot een oplossing te komen. Mocht je hierna alsnog niet tevreden zijn, dan heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies zodat onze website beter werkt voor onze bezoekers. Daarnaast gebruiken wij cookies voor analytische doeleinden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons cookiebeleid en onze privacy verklaring

Weigeren Accepteren